Hayallerim, Delorean ve Sen: Sosyalleşelim.

15 Temmuz 2014

Sosyalleşelim.

Sosyal medyayı yetkin bir şekilde kullanmaktan milyonlarca kilometre uzak olsam da ben de kendi çapımda, minik bir köşe yaratmaya çalışıyorum farklı platformlarda. Bu çabama destek maiyetinde ve sizleri bilgilendirmek, yönlendirmek için bir post hazırlayayım dedim.
Bloglovin, birçok blogu takip etmeyi ve yenilerini keşfetmeyi mümkün kılan yararlı bir platform. Ancak yeni yeni rutinime dahil etmeyi başarmış olsam da Bloglovin'den oldukça memnunum. Hayallerim, Delorean ve Sen'i Bloglovin kullanarak takip etmek için şurayı tıklayabilirsin. Böylece Blogger'ın oldukça ilkel kalan takip sisteminden daha iyi bir sistemle yeni içerikten haberdar edilebilir ve beğendiğin postları Bloglovin'de profiline ekleyebilirsin.
Aynı zamanda en son katıldığım alanlardan olan Instagram'daki hesaba (@handeaykun) da bir göz atabilirsin. Kişisel paylaşımlardan ziyade etraftaki güzellikleri paylaşacağım gibi görünüyor. Tabi ki tüm bu süreç kendi kendine evrilecek ve zamanla ortaya çıkacak minik bir Instagram fotoğrafları dağcığındaki hazineleri heyecanla bekliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder