Hayallerim, Delorean ve Sen: Postkolik

2 Nisan 2015

Postkolik

Merhaba dostlar! Baharı hissediyor musunuz? Tomurcuklanan ağaçlar, kuşların sesleri, teni tatlı tatlı ısıtmaya başlayan güneş beni mutlu ediyor. Yazılarımda seçtiğim kelimelerin bile çiçeklendiğini hissediyorum. Bahar tam anlamıyla bir canlanma, kendini yeniden yaratma ve gülümseme zamanı. Yenilenmeden söz ediyorken birtakım yeniliklerin haberlerini verelim: Postkolik.
Dergiyi duymuş olanlar bilir; Postkolik iki yaşını doldurmuş, her ay on beş bin adet basılan ücretsiz bir dergi. Baskının yanında ayrıca çevrimiçi olarak da okunabiliyor. Dergiye akıllı telefon ve tabletlerinize uygun dinamik uygulamasıyla da ulaşabilirsiniz. Her ay sinema, dizi, müzik, tasarım, seyahat ve teknoloji ile ilgili birçok özgün içerik barındıran yepyeni sayısıyla çıkan Postkolik'e ben de birkaç aydır katkıda bulunuyorum. Dinamik Postkolik ailesinin bir parçası olmak harika! Derginin taze çıkan Nisan sayısında (27. sayı) geniş bir 2015 festival dosyası, İstanbul'da leziz ev yemeği yenebilecek mekanlar, Cape Town ve daha nice renkli haber ve yazılar var. Tablet dergide daha fazla içeriğin sunulduğunu da belirtmeli.
Postkolik'i dokunarak okumak isterseniz nerede bulabileceğinizi görmek için buraya, dergiyi bilgisayarınızda okumak isterseniz ise buraya tıklayın. Tablet veya telefonlar içinse AppStore veya Google Play'den Postkolik uygulamasını indirebilirsiniz.
Son olarak derginin eski sayılarını da es geçmemenizi öneririm. Mekan önerileri, seyahat yazıları ve çeşit çeşit haberleri ile tekrar tekrar dönüp bakmalık, ilham almalık bir arşivimiz var. İyi okumalar!



1 yorum:

  1. bu kadar da cahilim işte, hiç haberim yok bu dergiden. tam benim kafada bir dergi halbuki. Nerden aliciz diyecektim ki şimdi gördüm kavuşabileceğimiz adresleri. Sevgiler!

    YanıtlaSil