Hayallerim, Delorean ve Sen: Ağustos 2013

29 Ağustos 2013

Orphan Black


Orphan Black 2013'ün başarılı bilim kurgu/aksiyon dizilerinden. Birinci sezonunu geçtiğimiz Haziran'da bitiren, yapımcılar tarafından da ikinci sezonunun onaylandığı açıklanan dizi sürükleyici öyküsüyle izleyiciyi bağlıyor kendine.

8 Ağustos 2013

Uçuç Böceği XIII

Bu Uçuç Böceği'nde minimalist dizi posterleri bulacaksınız. Supernatural ve Doctor Who posterleri Risa Rodil tasarımları. Sanatçının internet sitesi için buraya tıklayın. Black Mirror'lar Mikie Daniel'in. Friends, Dexter, Six Feet Under ve Scrubs posterleri ise Albert Exergian'a ait. Exergian'ın modern dizi posterleri serisi için buraya tıklayabilirsiniz.

4 Ağustos 2013

Avokado III

Ağustos avokadosu.

Avokado 1: 11. Doktor'a hayat veren Matt Smith'in, gönülçelen emektar dizi Doctor Who'dan ayrılacağı geçtiğimiz aylarda açıklanmıştı. San Diego'daki Comic-Con International'da kalp yaralayan vedalara imza attı Smith. Bugün BBC, 12. Doktor'u kimin canlandıracağını açıklayacak. Birleşik Krallık saatiyle akşam yedide yapılacak yarım saatlik özel yayınla yeni Doktor'u canlandıracak aktör duyurulacak dünyaya. Karmaşık hisler içindeyim.

3 Ağustos 2013

Black Mirror

Black Mirror, televizyondaki en lezzetli minik seyirlikler arasında. BBC’nin –şimdilik- iki sezonlu, toplamda birbirinden bağımsız altı bölümden oluşan mini dizisi bizi gelecek olasılıklarla buluşturuyor.